Tietosuojakäytäntö

Tällä sivulla kerromme yleisesti tietosuojasta ja visiostamme henkilötietojen käsittelyä kohtaan. Haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä, ja vakuuttaa toimivamme lainmukaisesti, joko EU:n asettamien, tai maakohtaisten protokollien mukaisesti.

1.  Yksityisyyden suoja

Kun pelaaja antaa tietonsa joko meille tai nettikasinolle, on hänelle tärkeää, ettei tietoja väärinkäytetä, tai myydä eteenpäin. Me lupaamme, että toimimme aina relevanttien protokollien, ja sääntöjen mukaisesti. Tietosuoja on perustuslaillinen oikeus, joka käsittelee yksityisyyden suojaa. Tietosuojan tarkoitus on ylläpitää varmuutta siitä, että organisaatiot (kuten me) käsittelevät vierailijoiden henkilötietoja lakimääreiden mukaan, ja että näiden tietojen käsittelyyn sekä hankkimiseen löytyy oikeudenmukainen peruste.

EU:n kansallinen tietosuojalaki, joka tuli voimaan vuoden 2019 alussa, täydentää EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

2.  Tietovastuu & kuinka otat meihin yhteyttä

Tietosuojavaltuutettu on lainsäädännön noudattamista valvova viranomainen, joka käsittelee esimerkiksi rekisterinpitäjiltä tulevia tietoturvaloukkauksia. Valtuutettu voi esimerkiksi määrätä sakkoja rekisterinpitäjille, mikäli he eivät noudata tietosuoja-asetuksia. Valtuutetut ovat usein maakohtaisia, esim. Tanskassa Datatilsylnet on paikallinen tietosuojaviranomainen.

Koska olemme rekisterinpitäjä, on meillä myöskin vastuu käsitellä henkilötietojanne ajankohtaisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Organisaationa olemme velvollisia ilmoittamaan tietosuojavaltuutetun toimistolle tapahtuneista tietoturvaloukkauksista välittömästi.

Jos pelaajalla on epäselvyyksiä henkilötietojen käsittelystä, on parasta ottaa suoraan yhteyttä meihin. Yhteystietomme sähköpostitse: [email protected]

3.  Henkilötietojen kerääminen

Seuraavat henkilötiedot ovat käsittelyssämme:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Puhelinnumerosi
  • Käyttäjätunnuksesi
  • Osoitteesi
  • Maasi
  • Syntymäaikasi
  • Lokitiedostot käyttäytymisestäsi meidän sivustollamme
  • Aikaleima
  • IP-osoitteesi
  • Muut evästetiedot, jotka saattavat sisältää identiteettiin perustuvia tunnistetietoja (kuten Facebook-kuva)

4.  Henkilötietojen käyttötarkoitus ja oikeusperusteet

Yllä mainittuja henkilötietojasi käytetään seuraavasti:

  • Jos olet antanut suostumuksesi, voidaan henkilötietojasi käyttää markkinointitarkoituksiin, eli suoramarkkinointiin erilaisten tarjousten, uutisten taikka osallistumismahdollisuuksiin erilaisiin kilpailuihin.
  • Henkilötietojasi voidaan myös käyttää tukipyyntöjen käsittelyyn, jos olet ollut meihin yhteydessä koskien esim. kolikkopeliä.
  • Verkkosivujen analytiikka: Vierailijoiden käyttäytyminen verkkosivuillamme, tarkoituksena ennaltaehkäistä ja estää mahdollisia verkkohyökkäyksiä, sekä optimoida verkkosivustojamme.

Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme sinusta erilaisia yleisiä henkilötietoja. Et voi käyttää sivustoamme anonyymisti, ilman näiden henkilötietojen käsittelyä. Kun ensimmäisen kerran tulet sivustollemme, aukeaa sivustolle pop-up ikkuna, joka pyytää sinua hyväksymään tietojesi keräämisen. Tiedot, jotka jätät käyttöön meille sinusta, ovat seuraavat:

  • Käyttäytymisesi sivustollamme: Missä alasivustolla olit, kauan olit milläkin alasivustolla, ja minä kellonaikana olit sivustollamme.
  • IP-osoitteesi: Pystymme tarkkailemaan IP-osoitteiden perusteella tavallista poikkeavan liikenteen, joka auttaa meitä mm. mahdollisten kyberhyökkäysten ehkäisyn. Moni nettikasino myös estää verkkoliikenteen tietyistä maista, joten pystymme IP-osoitteiden perusteella suodattamaan ja optimoimaan paremmin ehdotuksiamme maakohtaisesti.

Henkilötietojasi ei väärinkäytetä, ja niitä käsitellään vain ja ainoastaan edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseen.

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperuste perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (GDPR), ja noudatamme ensisijaisesti tätä oikeusperustetta.

5.  Henkilötietojen profilointi

IP-osoitteesi perusteelta määräytyvä sijainti voi vaikuttaa huomattavasti esimerkiksi maakohtaisten kampanjoiden, tai mainonnan luomisprosessiin. Usein kampanjat ovat kohdistettu sekä optimoitu maakohtaisesti, sillä datamme osoittaa tietyiltä alueilta löytyvän kiinnostusta esim. tiettyä rahapeliä kohtaan.

Kohderyhmämme määrittyvät automatisoitujen päätösten perusteella, jotka perustuvat käyttäjien profilointiin, maantieteelliseen sijaintiin (IP-osoite), sekä kiinnostuksiin. Olet osoittanut kiinnostusta rahapelejä kohtaan, kun vierailet sivustollamme. Voit siis saada rahapeleihin liittyviä mainoksia tämän jälkeen muilla verkkosivuilla, taikka esim. sosiaalisessa mediassa.

Profilointi tarkoittaa kokonaisuudessaan henkilön työn, taloudellisen tilanteen, terveyden, henkilökohtaisten mieltymysten, kiinnostusten, luotettavuuden, käyttäytymisen, maantieteellisen sijainnen tai liikkumisen analysointiin ja ennakointiin.

6.  Kuinka saamme käyttäjän henkilötiedot

Henkilötietosi rekisteröidään automaattisesti, kun vierailet sivustollamme, olet postituslistamme jäsen, taikka olet meihin yhteydessä sosiaalisen median kautta. Tällöin sinulle näytetään mainoksia, jotka perustuvat kiinnostuksiisi. Tätä kutsutaan myös kohdistetuksi markkinoinniksi.

Jos olet käyttänyt sosiaalista mediaa kuten Facebookkia vuorovaikutuksessa meidän brändimme kanssa, luovuttaa Facebook meille tietojasi. Jos et ole aktiivisesti vuorovaikutuksessa brändimme kanssa Facebookissa, he heivät luovuta meille henkilötietojasi.

7.  Yhteistyökumppanimme

Tietojasi luovutetaan yhteistyökumppaneillemme tapauksissa, joissa olet antanut siihen suostumuksen, tai meillä on siihen laillinen velvollisuus. Viranomaiset ovat yhteistyökumppaneitamme siinä määrin, kun olemme siihen velvoitettuja lainsäädännössä.

Tietojenkäsittelyyn käytämme erilaisia työkaluja ja palveluita, kuten Google, LeadByte, Facebook, Match2One, Innocraft, Microsoft, Campaign Monitor, Sendgrid.

8.  Henkilötietojen siirto kolmansille osapuolille

Henkilötietojasi siirretään seuraavien EU:n/ETA-alueen ulkopuolisille tahoille: Yhdysvallat:

  • Campaign Monitor Ltd., sekä seuraavat yritykset jotka kuuluvat Privacy Shield-sopimukseen: Facebook, Google, Sendgrid, Microsoft.
  • Uusi-Seelanti (EU:n komissio pitää turvallisena EU:n mallisopimuslausekkeita koskevan päätöksen mukaan):
  • Innocraft Ltd.

Yleisesti ottaen, EU:n komissio pitää Yhdysvaltojen henkilötietoihin liittyvien protokollien turvallisuustason olevan liian matala verrattuna EU:n vaadittaviin standardeihin. Tästä syystä vain muutamat poikkeukset, jotka kuuluvat yllä mainittuun Privacy Shield-sopimukseen ovat näetty turvallisina toimijoina, täyttäen EU:n vaaditut tietoturvastandardit.

9.  Henkilötietojen poistaminen rekisteristämme

Poistamme henkilötietosi rekisteristämme, kun tavoitteemme ovat saavutettuna. Noudatamme lainsäädäntöä, jonka mukaan kirjanpitotietoja saa maksimissaan pitää 5 vuotta. Tämä tarkoittaa tietoja kuten lokitietoja (IP-osoite). Google Analytics -tiedot taas ovat käytettävissämme 26 kuukautta, jonka jälkeen ne poistuvat.

10.  Sinun oikeutesi

Seuraavaksi mainitsemme oikeutesi, joita voit harjoittaa ottamalla yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: [email protected]

  • Sinulla on oikeus nähdä henkilötietosi. Voit aina halutessasi tietää kuinka henkilötietojasi käsitellään. Näiden tietojen saaminen ei saa olla ristiriidassa muiden käyttäjien oikeuksien tai vapauksien kanssa.
  • Sinulla on oikeus korjata henkilötietosi. Tapauksissa, joissa henkilötietosi ovat väärät, on sinulla oikeus korjata ne oikeiksi.
  • Sinulla on oikeus henkilötietojesi poistamiseen. Erityistapauksissa, on vieraan mahdollista kysyä henkilötietojen poistamista rekisteristämme ennen standardinmukaista määräaikaa (5 vuotta/26 kuukautta)
  • Sinulla on oikeus käsittelyn rajoittamiseen. Tietyissä tapauksissa, on sinulla oikeus vaatia rajoitusta henkilötietojen käsittelyyn. Käsittelyä voidaan rajoittaa sinun luvallasi, jos se on tarpeen esimerkiksi henkilön, tai yleisen edun suojelemiseksi.
  • Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojen keräämistä. Joissakin tapauksissa sinun on mahdollista vastustaa lainmukaista henkilötietojen käsittelyä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi vastustamista suoramarkkinoinnin kohdalla.
  • Sinulla on oikeus peruuttaa aiempi suostumuksesi. Tapauksissa, joissa henkilötietojesi käsittely perustuu aikaisempaan suostumukseesi, on sinulla oikeus peruuttaa suostumus henkilötietojesi käsittelyyn.
  • Sinulla on oikeus henkilötietojesi edelleen välittämiseen. Voit pyytää meiltä henkilötietosi helposti luettavassa formaatissa, joka on jäsennelty ja yleisessä käytössä. Sinulla on myös oikeus edelleen välittää nämä tiedot toiselle palveluntarjoajalle.